Tervetuloa katsomaan mitä kaikkea internetistä saa ilmaiseksi


Musalinkit

Tutustu mistä voit ladata ilmaista musiikkia ja elokuvia. Linkkejä musaa jakaviin sivustoihin. Myös ilmaiset kuunteluohjelmat.


Kotimainen musiikkiyhteisö Mikseri sisältää runsaasti kuunneltavaa etenkin underground-tason bändeiltä ja artisteilta. Musiikkia on periaatteessa jokaisesta kuviteltavissa olevasta genrestä.


Suosittu SoundCloud-palvelu tarjoaa musiikin tekijöille mahdollisuuden ladata biisejään — mutta myös podcasteja — nettiin. Palvelussa lienee miljoonia biisejä, joten kuunneltavaa on miljoonia minuutteja.


Bandcampia voi käyttää uuden musiikin löytämiseen, ja samalla fanituksen kohteen tukemiseen. Bandcampin toimintamalli perustuu bändien biisien pitämiseen esillä, ja niiden myymiseen. Fanit ovat maksaneet Bandcampin kautta faneilleen yli 315 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria vuosien aikana.


Musiikin striimauspalvelu Deezer on käytettävissä ilmaiseksi yhden kuukauden ajan. Maksullisten pakettien käyttäjät pääsevät eroon mainoksista ja soittorajoituksista.


 Liity uutiskirjeen jäseneksi 💰🎁💶 Yhteistyökumppanimme tarjoavat lukijoillemme palkinnoksi ilmaista pelirahaa ja ilmaiskierroksia. Kaikki palkinnot tulevat ilman talletusta. Syötä alle tietosi nähdäksesi heti minkä palkinnon olet voittanut. Voittotiedot ja ohjeet lähetetään sähköpostitse.