Tervetuloa katsomaan mitä kaikkea internetistä saa ilmaiseksi


Muut ilmaiset

Tällä sivulla kerrotaan niistä muista internetin ilmaisista asioista, sellaisista, jotka eivät sovi tarkempiin kategorioihin, kuten esimerkiksi arvontoihin, musalinkkeihin tai tuotenäytteisiin.


Google Kääntäjä

Luultavasti maailman edistynein kääntötyökalu on ilmainen. Se on Google Kääntäjä osoitteessa https://translate.google.com/. Kääntötyökalu hyödyntää osittain sekä tekoälyä että ihmisten itsensä ilmoittamia parannuksia käännöksiin.


hubiC.com

Tällä hetkellä hubiC.com tarjoaa ilmaiseksi 25 gigatavua levytilaa. Sitä voi käyttää esimerkiksi valokuvien säilömiseen, tai musiikin säilömiseen, tai vaikka kotielokuvan varmuuskopioimiseen. Palvelun arvioiden mukaan JPG-kuvia mahtuu ”HD-tarkkuudella” noin 6000 kappaletta ja MP3-formaatissa olevaa musiikkia 416 tuntia, ja DVD-formaatissa olevaa videota 12,5 tuntia. Lisätietoja ilmaisesta levytilasta kerrotaan hubiC.comin nettisivulla osoitteessa: https://hubic.com/fi/offers/storage-freeLiity uutiskirjeen jäseneksi 💰🎁💶 Yhteistyökumppanimme tarjoavat lukijoillemme palkinnoksi ilmaista pelirahaa ja ilmaiskierroksia. Kaikki palkinnot tulevat ilman talletusta. Syötä alle tietosi nähdäksesi heti minkä palkinnon olet voittanut. Voittotiedot ja ohjeet lähetetään sähköpostitse.